Horeca Advies Groep Noord is met haar regionaal dekkend netwerk van adviseurs de Adviesgroep op Horeca gebied voor Noord Nederland. Naast de bemiddeling in de aan- en verkoop van horecabedrijven biedt Horeca Advies Groep Noord u een uitgekiend pakket aan adviesdiensten op financieel-economisch, administratief en bedrijfsstrategisch gebied.

De rendementen in de horeca staan in veel gevallen niet in verhouding tot de gemiddelde arbeidsinzet van de horeca ondernemer. Onze Horeca Advies Groep is ervan overtuigd dat het rendement en de kwaliteit van dienstverlening bij veel horeca ondernemers relatief eenvoudig omhoog gebracht kan worden. Zo overtuigd dat we in veel gevallen op no cure no pay basis kunnen werken.

De horecasector is bij uitstek een branche in beweging en het ondernemerschap vergt veel diverse kwaliteiten van de ondernemer U komt hierbij ongetwijfeld in aanraking met vakgebieden waar u niet of nauwelijks thuis in bent. Advies inwinnen is dan altijd verstandig. Bij een adviesbureau dat u met raad en daad terzijde staat en de weg kent in deze complexe en dynamische branche.

Nieuwe coronamaatregelen zijn enorme klap voor horeca' | 1Limburg | Nieuws  en sport uit Limburg